Time for a fresh start
Time for a fresh start
  • Thomas Boers

  • Directeur Coffr Hotels / Partner Lister Buildings

Introductie

Thomas behaalde zijn bachelorsdiploma in Communicatie en startte zijn loopbaan als marketingmanager bij ITS Hendrion, gespecialiseerd in interne logistieke oplossingen. Later vervolgde hij zijn carrière bij Salveo Pharma, bekend van merken als Trachitol, Isla keelpastilles en Oscillococcinum.

Begin 2019 trad Thomas voltijds toe tot het familiebedrijf, waar hij eerst als marketingmanager werkte voordat hij later toetrad tot het bestuur van COFFR Holding, het moederbedrijf van Lister Buildings. Tijdens zijn tijd bij COFFR voltooide Thomas ook met succes de MRE-module van TIAS Investeren en Beleggen in Vastgoed.

In 2022 richtte Thomas samen met de andere aandeelhouders van COFFR en Bram Ossel COFFR Hotels op. COFFR Hotels wordt bestuurd door Bram en Thomas en richt zich op het investeren en exploiteren van hotels en hotelvastgoed. Met de oprichting van COFFR Hotels heeft Thomas geen directiefunctie meer binnen Lister.

Sinds mei 2023 fungeert COFFR Hotels als asset- en investmentmanager voor een vastgoedfonds in de Caribbean. Thomas heeft een adviserende rol in deze samenwerking en blijft binnen het familiebedrijf betrokken als actieve aandeelhouder. Daarnaast richt hij zich op nieuwe ontwikkelingen binnen COFFR Hotels en andere kansen voor het familiebedrijf.