Time for a fresh start
Time for a fresh start
  • Joris Boers

  • Partner

Introductie

Joris (1989) heeft na zijn studie Bouwtechnische Bedrijfskunde aan de Hogeschool van Amsterdam langjarig in het buitenland gestudeerd en gewerkt. Aan de University of Sydney, Australië behaalde Joris zijn Master in Finance.

Brookfield Financial
Aansluitend werkte Joris in Londen bij Brookfield Financial, waar hij zijn eerste ervaring in Real Estate Corporate Finance en M&A op deed. In Londen was Joris als analist medeverantwoordelijk voor de herfinanciering van een mixed-use asset in Rotterdam en de verkoop van twee kantoorgebouwen in Nederland.Na zijn tijd in het buitenland werkte Joris enige tijd bij Kadans Vastgoed ter ondersteuning bij de voorbereiding van het ophalen van equity/debt ten behoeve van de groei van het Science Partner fonds.

EY
Vervolgens zette Joris in september 2015 zijn carrière voort als consultant/analist bij EY (Ernst & Young) Transaction Real Estate, waar hij met o.a. Stefan van den Brink verantwoordelijk was voor de begeleiding van cliënten van EY bij de aan- en verkoop van vastgoed, alsmede de financiering hiervan.

COFFR
Joris is, sinds de oprichting van COFFR in november 2017, als Investment Manager verantwoordelijk voor de analyses van vastgoedproposities en geeft directe ondersteuning aan de directie.

Sinds 2019 geeft Joris samen met Stefan van den Brink en Thomas Boers leiding aan COFFR en Lister Buildings.