Time for a fresh start
Time for a fresh start

Lister tekent overeenkomst met Het Andere Wonen voor woonzorgcomplex

11 juli 2022

Vandaag hebben Het Andere Wonen en Lister Buildings een handtekening gezet onder de langjarige huurovereenkomst voor een woonzorgcomplex in Milsbeek. Het circulaire complex wordt een echte wooncommunity, met bijzondere aandacht voor bewoners met dementie. 

Een gastvrije community voor wonen en zorg op maat

Het complex in Milsbeek (gemeente Gennep) wordt gebouwd met het Lister bouwsysteem en bestaat uit circulaire, biobased materialen, zoals CLT (cross laminated timber). De woningen zijn zo ontworpen, dat ze passen bij de specifieke behoeftes van de doelgroep. Er is een gezamenlijke ‘huiskamer’ voor de bewoners en een plek voor de woonzorgbegeleiding.

Over Het Andere Wonen

Het Andere Wonen zet in op kleinschalige woonclusters die bestaan uit 16-20 volwaardige appartementen. Daarnaast zijn er gemeenschappelijke ruimtes voor activiteiten en ontmoetingen. Elke vestiging wordt middels een franchiseformule gerund door een ondernemerspaar, dat ook in de vestiging woont. Het ondernemerspaar leeft daardoor echt samen met de bewoners. Hiermee wordt persoonlijke aandacht en zorg op maat gewaarborgd voor bewoners.