Time for a fresh start
Time for a fresh start

Lister Buildings en COFFR ontvlechten: vacature CEO voor Lister

16 september 2021

Lister Buildings en COFFR ontvlechten: vacature CEO voor Lister

16 september 2021

Lister Buildings splitst zich per 2022 operationeel van moederonderneming Coffr af, in lijn met de verdere professionalisering en groei van de organisatie. In 2030 wil Lister Buildings één van de meest vooruitstrevende en toonaangevende spelers op de Europese woningmarkt zijn; een autoriteit op het gebied van innovatieve, technologie gedreven en circulaire woongebouwen. Stefan van den Brink, de huidige CEO van Lister en Coffr, zal zich per 1 januari 2022 volledig richten op Coffr. Lister zoekt daarom een dedicated CEO die zich inzet om de ambities waar te maken.

‘Het Coffr-concern heeft gedurende de laatste jaren haar activiteiten in Nederland en Duitsland sterk en succesvol zien groeien. Als gevolg van het succes heeft ook de organisatie een sterke groei doorgemaakt. Onze focus heeft hierbij voornamelijk op onze dochteronderneming Lister gelegen. De Lister-organisatie is inmiddels op sterkte en is toe aan de volgende stap in haar bestaan. Lister is klaar voor de toekomst en zal weldra starten met de realisatie van een reeks aansprekende projecten uit haar omvangrijke pipeline. Deze volgende stap vraagt om een dedicated CEO die zich full-time in kan zetten om de organisatie en haar activiteiten verder succesvol te laten groeien.’ Aldus Stefan van den Brink.

Organisatorische wijziging

In 2019 is Lister Buildings opgericht als dochteronderneming van COFFR, een bedrijf dat actief is in het zakelijk vastgoed in Nederland en Duitsland. Nu Lister sterk is gegroeid en geprofessionaliseerd, worden de bedrijven per 1 januari 2022 ontvlecht. Stefan van den Brink, de huidige CEO van Lister en Coffr, zal zich vanaf die datum als CEO volledig richten op Coffr en als adviseur en partner betrokken blijven bij Lister.