Time for a fresh start
Time for a fresh start

Koen Broeders start als CFO van Lister Buildings

1 december 2021

Op 1 december start Koen Broeders als CFO bij Lister Buildings. Als CFO is hij verantwoordelijk voor de verdere professionaliseing van finance en controlling binnen Lister. Met de komst van Koen Broeders geeft Lister Buildings verder inhoud aan haar ambitie om de woningbouw te versnellen en circulaire, gezonde en slimme woongebouwen te realiseren.

Over Koen

Koen Broeders studeerde bedrijfseconomie aan de Universiteit van Tilburg en voltooide daarna de opleiding tot register controller. De afgelopen jaren was hij CFO van WEMO, een bedrijf dat productielijnen in de metaalsector ontwerpt, bouwt, verkoopt en onderhoudt. Eerder werkte hij o.a. als business- en groep controller bij verschillende entiteiten van Vanderlande in Nederland en Duitsland.

Koen Broeders, CFO Lister Buildings: “Innovatie, digitalisering, en duurzaamheid zijn allemaal hele relevante maatschappelijke thema’s en bij Lister Buildings komt dit allemaal samen. Het bedrijf ademt de overtuiging van het creëren van een innovatieve, duurzame, circulaire woningmarkt en doet dat op een geheel eigen innovatieve wijze. Ik kijk er enorm naar uit om mij aan te sluiten bij het team en een sterke bijdrage te gaan leveren aan het verder realiseren van de visie.”

Stefan van den Brink, CEO Lister Buildings: “Met de komst van Koen Broeders zetten we een stap naar de verdere professionalisering van Lister Buildings. Zijn ervaring met productieorganisaties en automatisering is een waardevolle toevoeging aan ons getalenteerde team. We kijken ernaar uit om samen met Koen de groei van Lister verder vorm te geven.”