Budget en planning onder controle
Lister platform

Budget en planning onder controle

Lister heeft een gestandaardiseerd werkproces. Samen met de betrokken partners werkt Lister in een gemeenschappelijke, digitale omgeving: van ontwikkeling en ontwerp tot productie en beheer. Werken vanuit één digitaal platform maakt naadloze informatieoverdracht mogelijk, wat leidt tot een hogere productiviteit en minder faalkosten. Door dit proces te herhalen, ontstaan iteratieve optimalisaties van de waardeketen.

Onze partners
Prefab bouwen

Verbeterde productiviteit, voorspelbaarheid en snelheid

 • Sneller

  Prefab constructie leidt tot een aanzienlijk kortere bouwtijd, vooral op de bouwplaats. Ten opzichte van een traditionele constructiemethode kan een tijdswinst van 30-50% worden behaald.

 • Veiliger

  Omdat prefabricage zorgt voor minder werk op de bouwplaats, creëert het een veiligere, schonere werkomgeving en minder overlast voor omwonenden.

 • Meer controle

  Lister Buildings heeft een eigen productiefaciliteit in Weert. Dat stelt ons in staat om een groot deel van het bouwproces beter te managen, in eigen beheer.

 • Hogere kwaliteit

  Door gebruik te maken van droge verbindingen en lichtgewicht houten elementen kan Lister een hoge kwaliteit behouden, en de snelheid van montage en logistiek verbeteren.

 • Betere voorspelbaarheid

  Met meer standaardisatie en herhaling zal het aantal constructiefouten afnemen, waardoor de kwaliteit en voorspelbaarheid van het eindproduct toenemen.

 • Verantwoord

  Lister heeft het STIP certificaat, dat betekent dat er uitsluitend gebruik wordt gemaakt van verantwoord geproduceerd hout.

Asset lifecycle management

Steeds efficiënter, gezonder en beter

We monitoren en analyseren de technische data van onze gebouwen. In combinatie met voorspellend management leidt dit tot een hogere voorspelbaarheid, een verlaging van de levenscycluskosten en uiteindelijk: betere gebouwontwerpen.

  Lister product
  Lister product

  Prefab gebouwen van CLT

  Samen met ons netwerk van partners en experts hebben we een unieke, schaalbare houtconstructietechnologie ontwikkeld. Dit kit-of-parts bouwsysteem managen we in een digitaal waardeketenproces dat ontwerp, productie, technisch beheer en toekomstige demontage en/of hermontage integreert.
  Ons product